NYHeter

Följ oss på våra sociala kanaler!

Surahammars Hälsobolag @haelsobolaget

PT SMALL GROUP

Nu öppnar Hälsobolaget upp för Small Groups träningspass för både medlemmar och icke-medlemmar. Passen sker under en begränsad period om 10 pass á 60 minuter. Konceptet bygger på exklusiv träning i en liten grupp med samma deltagare för att skapa gemenskap och trygghet. Instruktören får då möjlighet att se dig som individ och hjälpa dig utefter dina mål. Grupperna startar V. 5 och pågår under 10 veckor.

Skivstångspasset: Onsdagar 08:00-09:00

Pilatespasset: Måndagar 18:00-19:00

Dessa grupper har redan startat men håll utkik på hemsidan och våra andra sociala kanaler för information om när nya grupper drar igång!

SENSOPRO

Hälsobolaget har fått äran att vara en av de första fysio-/ träningsanläggningarna i hela Sverige som får vara med och utvärdera träningsredskapet Sensopro!

Sensopro är ett träningsredskap som passar alla oavsett ålder, eventuella skador eller träningsvana. Här tränar du din koordination och balans på ett effektivt sätt!

I Sensopro kan du träna oavsett om du är motionär, rehabtränar eller är elitidrottare!

Välkommen in och testa!

Du kan även läsa mer på Sensopro´s hemsida!

 

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA KANALER!

Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala kanaler om nyheter, förändringar och allmän information om vad som händer hos oss på Hälsobolaget!

Följ oss för att inte missa något!

Surahammars Hälsobolag

@haelsobolaget