NYHeter

Följ oss på våra sociala kanaler!

Surahammars Hälsobolag @haelsobolaget

Konditionstest

På Hälsobolaget har du nu möjlighet att beräkna din syreupptagningsförmåga genom ett cykelergometertest! Detta är ett submaximalt konditionstest där man beräknar den maximala syreupptagningsförmågan VO2-max, alltså hur många milliliter syre en person kan tillgodose sig per kilo kroppsvikt per minut.

Ta chansen att beräkna din kondition!

Pris: 250:-

Välkomna!

 

AKTIV BARNVAGNSPROMENAD

Hälsobolaget startar nu upp Aktiv Barnvagnspromenad i grupp. Denna grupp vänder sig till dig som har barn i de yngre åldrarna och önskar utföra fysisk aktivitet tillsammans med ditt barn. Vi kommer att gå en promenad på ca 5 km med stopp för att göra muskelstärkande övningar för hela kroppen. Du deltar utefter din egna förmåga men bör kunna gå en promenad på 5 km i snabbare tempo.

När: Onsdagar 10:00-11:00

Var: Samling utanför Hälsobolaget

Kostnad: 25:-/promenad, betalas via swish

Övrigt: Kläder efter väder + vattenflaska

Ingen föranmälan krävs!

 

PRESENTKORT

Du vet väl om att du kan köpa presentkort hos oss på Hälsobolaget?

Ring oss på 0220-27 39 90 eller kom förbi oss så hjälper vid dig!

PT SMALL GROUP

Nu öppnar Hälsobolaget upp för Small Groups träningspass för både medlemmar och icke-medlemmar. Passen sker under en begränsad period om 10 pass á 60 minuter. Konceptet bygger på exklusiv träning i en liten grupp med samma deltagare för att skapa gemenskap och trygghet. Instruktören får då möjlighet att se dig som individ och hjälpa dig utefter dina mål. Grupperna startar i mitten på maj och håller på  veckor framåt.

Bodypump: Onsdagar 08:00-09:00

Pilatespasset: Måndagar 18:00-19:00 

SENSOPRO

Hälsobolaget har fått äran att vara en av de första fysio-/ träningsanläggningarna i hela Sverige som får vara med och utvärdera träningsredskapet Sensopro!

Sensopro är ett träningsredskap som passar alla oavsett ålder, eventuella skador eller träningsvana. Här tränar du din koordination och balans på ett effektivt sätt!

I Sensopro kan du träna oavsett om du är motionär, rehabtränar eller är elitidrottare!

Välkommen in och testa!

Du kan även läsa mer på Sensopro´s hemsida!

 

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA KANALER!

Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala kanaler om nyheter, förändringar och allmän information om vad som händer hos oss på Hälsobolaget!

Följ oss för att inte missa något!

Surahammars Hälsobolag

@haelsobolaget