BLI MEDLEM

BLI MEDLEM

Har du frågor om medlemskap?

Ring oss på 0220-27 39 90 eller skicka ett mejl

Hos oss är alla välkomma!

Barn och ungdomsmedlemmar i åldern 12-14 år tränar för 175:-/mån och måste alltid träna med vuxet sällskap som är medlem hos oss. Från 15 år kan du träna på egen hand på våra ordinarie medlemskap.

  • Studerande och pensionärer får 100:- rabatt/mån på alla våra medlemskap.
  • 80-85 får halva priset på alla våra medlemskap.
  • 85+ tränar gratis hos oss!

Välkommen till Hälsobolaget!

Våra vanligaste medlemskap

Teckna ett medlemskap eller se mer information om alla våra medlemskap genom att klicka på ”Bli medlem registrera dig här”.

BLI MEDLEM

GYMMET

BILDER

BLI MEDLEM

Följ oss gärna

Följ oss gärna på våra sociala medier där vi uppdaterar kontinuerligt om vad som händer på Hälsobolaget!

Surahammars Hälsobolag

@haelsobolaget

F.A.Q.

Här ser du de vanligast förekommande frågorna hos oss. Fick du inte svar på din fråga? Ring oss på 0220-27 39 90.

Kan jag lösa in mitt friskvårdsbidrag hos er?

Ja hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag. För de flesta arbetsplatser gäller att man lämnar in sina kvitton innan årsskiftet. Kvittona hittar du i Wondr-appen. Har du ditt friskvårdsbidrag anslutet via EPASSI kan du lösa in det via webben. Välkommen in så hjälper vi dig eller ring oss på 0220-27 39 90.

hur får jag ut mina kvitton för gymträning?

I Wondr-appen har du tillgång till dina kvitton och kan själv när som helst skriva ut de. Behöver du ett nytt lösenord för att komma in i Wondr kontakta receptionen.

Vad är milon?

Enkel, säker och effektiv träning. Milon är en effektiv träningsmetod i individuellt anpassade, elektroniskt styrda konditions- och styrkemaskiner. Det finns möjlighet till att följa din utveckling och på så sätt få en naturlig progression i din träning. 

har jag uppsägningstid på mitt medlemskap?

På våra årsmedlemskap med 1 års bindningstid har du 1 mån uppsägningstid. På våra månadskort har du ingen uppsägningstid. 

hur bokar jag en tid hos era sjukgymnaster/ fysioterapeuter?

Du behöver ingen remiss för att boka en tid hos våra sjukgymnaster/fysioterapeuter. Ring oss på 0220-27 39 90 så hjälper vi dig att boka en tid.

fysisk aktivitet på recept?

Vi erbjuder ett rabatterat träningskort för dig som har Fysisk aktivitet på Recept (FaR). Fysisk aktivitet på recept skrivs ut av legitimerad vårdpersonal.