GYM & MILON

BLI MEDLEM

Har du frågor om medlemskap?

Ring oss på 0220-27 39 90 eller skicka ett mejl

MILON – ENKELT, SÄKERT & EFFEKTIVT

Med Milon tränar du alltid rätt, smarta maskiner som ställer in sig själva, håller koll på belastning och vikter och ger direkt feedback på dina rörelser – som en digital personlig tränare! Smidigare blir det inte!

Milon passar kort och gott alla som vill träna styrka, kondition och förbränning på ett effektivt och tryggt sätt. Med Milon är detta möjligt tack vare samspelet mellan tre nyckelkomponenter; ENKELT, SÄKERT & EFFEKTIVT. 

Du kan även läsa mer på Milons egna hemsida. 

GYMMET

Vi har ett fullutrustat gym med utrustning från Salter, Kraftmark och Concept 2. I gymmet finns bl.a. lyftarpodium, crossfitrigg och toppmoderna styrkemaskiner. Här kan du träna crossfitinspirerad träning, klassisk gymträning eller styrkelyft.

PERSONLIG TRÄNING

Oavsett om du har träningsvana sedan tidigare eller är nybörjare på gymmet så kan behovet av tränings- eller kostförändringar finnas. Vår personliga tränare erbjuder skräddarsydda tränings- och kostupplägg som är anpassade för att du ska nå just dina mål.

Vi erbjuder även PT-timmar. Det finns även möjlighet till att göra en kroppscanning som bland annat visar fördelningen av muskler, fett och vatten i din kropp.

Vi jobbar här

Lär känna oss

CONNY

Leg. Sjukgymnast

GLORIA

Leg. Fysioterapeut

Pilatesinstruktör

PETER

Leg. Sjukgymnast

ISABELLE

Leg. Fysioterapeut 

Lic. Personlig tränare

LINDA

Café-/Receptionsansvarig

KATARINA

Leg. Sjukgymnast